Сайтът, от който можете да закупите от традиционните индонезийски билки, така че да достигнат до вас

Лекарствените растения и билките са известни още от най-дълбока древност. Човек използва растенията от незапомнени праисторически времена.

 

Желанието на екипа ни е да дадем възможността да се възползвате от хилядолетната традиция, както и да предложим на нашия пазар билки, растения и билкови продукти, които имат доказан ефект при спомагането на борбата срещу различни болести, както и за поддържане тонуса и здравето на Вашето тяло. 

Назад към природата

За нас

"Назад към природата" не е просто лозунг в Индонезия.

 

Видимото доказателство за това е използването на традиционната растителна медицина от листата, плодовете, корените, цветя или кори и др.
Тези билкови растения са били използвани още от древни времена и до сега.

 

Индонезия има най-голямото богатство на биологични и природни ресурси и е дом на голям брой от различни етнически и културни групи, много от които са разработили свои собствени, отделни системи за здравеопазване, чрез Природата. В резултат на това страната е богата на традиционни лекарствени знания. 
 
Предците са експериментирали с всички видове листа, цветя, корени и грудки, за да открият полезните свойства, които те съдържат. Различна комбинация от различни съставки са открити за възстановяване на здравето и превенция от заболяванията.

 

Резултатите от тези усилия са били предавани от поколение на поколение, и с адаптациите и допълненията, които са били направени днес сме наследници на вековна надеждна система за грижа за здравето и красотата, наречена в Индонезия JAMU.

 


Напоследък се увеличава тенденцията за здравословния начин на живот в общността, и да се използват продукти, получени от природата.

 

Днес Правителството на Индонезия насърчава и подпомага събирането и преработката на билки и утвърждаването на традиционни лекарства, така че да бъдат форма на лечение или превенция срещу болестите на човека.