4
Нов продукт
100 грама
Вече и в България редкия дори и в Индонезия червен джинджифил
Продуктът вече не е наличен
Внимание: Последни наличности!
Срок на наличността:
Червеният джинджифил е с по-малък размер в сравнение с други видове джинджифил, а освен това е и червен на цвят. Използва се в билковата медицина и не е хранителна добавка към ястията. Съдържа високо летливо масло, състоящо се от zingeberin, kamfena, lemonin, zingiberal, и shogool.
И най-важното чудодейния - gingerol
Широко използван в индонезийската традиционна медицина, като ефикасна хранителна подкрепа, с подчертан благотворен ефект при функционални нарушения за :
Настинка и грип
Главоболие и гадене
Подобрява диабета
Мускулни болки
Облекчаване на астма
Намаляне на излишни килограми
Увеличаване на сексуалната възбуда
Против преждевременна еякулация
Против импотентност
Също така, джинджифилът е доказано силен антиоксидант, както и че смекчава болки в стомаха, полезен за проблеми с храносмилането и подуване на корема, хранително отравяне, и запек.
Начин на приготвяне и дозировка:
При изострен проблем :
1 чаена лъжица червен джинджифил се вари в 500 - 600 мл. вода до извиране на водата до половината количество. Прецежда се и се консумира изстинал до стайна температура на 2 пъти през деня.
За превантивни цели :
1 чаена лъжица червен джинджифил се залива с 500 - 600 мл. вряща вода. Запарва се от 10 до 15 минути, след което се разбърква и прецежда.
З лесна консумация може да бъде приеман и с кисело/прясно мляко или мед
Не се препоръчва при бременност, както и заместване на изписани фармацевтични лекарства.
Многократно се засилва ефекта при комбинация с Мениран.
Вижте и още за джинджифил :
https://authoritynutrition.com/11-proven-benefits-of-ginger/
100 грама Вече и в България редкия...